Georges Michel werd in het Vlaams-Brabantse Halle geboren op 29 april 1898. Door de Eerste Wereldoorlog duurde het tot bij de hervatting van de voetbalcompetitie in 1919 vooraleer Michel zijn debuut als aanvaller maakte in het eerste elftal van toenmalige Tweedeklasser Leopold Club Brussel. Ondanks het feit dat deze club in de middenmoot eindigde van de rangschikking viel Michel op door het gemak waarmee hij doelpunten scoorde. Na afloop van zijn eerste seizoen bij deze Brusselse club was hij topschutter van Tweede klasse met 26 doelpunten. Georges Michel werd ook in het derde seizoen topschutter met 19 doelpunten. In Tweede Klasse speelde hij 50 wedstrijden in drie seizoenen en scoorde 60 doelpunten.

Michel werd ondanks dat hij niet in de hoogste afdeling speelde eveneens opgeroepen voor de Rode Duivels waarmee hij tussen 1919 en 1922 tien wedstrijden speelde. Hij scoorde in totaal drie doelpunten: in 1919 in de thuiswedstrijd tegen Frankrijk, in 1922 in Frankrijk en thuis tegen Nederland. Michel zat eveneens in de voorselectie voor de ploeg die naar de Olympische Zomerspelen van 1920 in Antwerpen ging maar hij speelde er geen wedstrijden.

Georges Michel verongelukte met zijn auto eind de jaren twintig en was op slag dood. De exacte overlijdensdatum is niet gekend. 

Bron: Sonuwe

Foto: Produits Hopkinson